Tietoa palvelusta

Koeajot.comissa voi kuka tahansa käydä arvioimassa omistamansa tai koeajamansa auton antamalla 1-5 tähteä auton eri ominaisuuksille. Näiden perusteella automallille lasketaan automaattisesti keskiarvo kaikkien käyttäjien arvioiden perusteella. Koeajot.comia ylläpitävät yksityishenkilöt, eikä se kuulu minkään suuren mediayhtiön palveluihin.

Auton ostaja voi saada sivustolta myyjän myyntipuheita objektiivisemman mielipiteen automalleista, jotka häntä kiinnostavat. Lisäksi usein tiedonlähteenä käytetyt autolehtien testit ja vertailut tarjoavat vain pintaraapaisun autojen ominaisuuksista. Monet merkittävät ominaisuudet, kuten esimerkiksi luotettavuus, selviävät vasta pitempiaikaisessa käytössä, joten autojen omistajien kommentit ovat auton ostamista harkitsevalle erittäin tervetulleita. Koeajot.com on suunnattu toisaalta tiedonlähteeksi auton ostajille, joiden tiedot autoista eivät ole harrastajan tasolla, mutta toisaalta myös paikaksi, jossa harrastajat voivat jakaa mielipiteitään automalleista.

Olemme rakentaneet palvelun rungon, mutta nyt tarvitsemme tärkeintä sisältöä eli kokemuksia eri automalleista. Mikäli haluat olla rakentamassa uutta palvelua, käy arvioimassa autosi ja perehtymässä palveluun!

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta sivustosta, ja päivitämme sitä tarpeen mukaan. Koska rakentamamme tietokanta on varsin suuri, on erittäin mahdollista, että sinne on lipsahtanut myös virheitä. Koska emme itse kovinkaan tehokkaasti niitä kykene löytämään, toivoisimme, että ilmoittaisitte niistä.

Palvelun käyttöehdot voit lukea täältä.

Satunnainen autoarvio

4
3
2
5
2
tästä

Lisää automallille kuva tai teknisiä tietoja.

Kirjautumalla sisään palveluun voit lisätä automalleille kuvia ja teknisiä tietoja. Ennen sisäänkirjautumista sinun tulee rekisteröityä palveluun joka on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Rekisteröidy tästä.

*     *