Käytetyn tai uuden auton ostaminen

Olipa kiikarissasi uusi auto, vaihtoauto tai käytetty auto vertailu on aina paikallaan. Auton osto kannattaa tehdä fiksusti. Käyttämällä hieman aikaa netissä asian tutkimiseen säästät rutkasti rahaa ja vaivaa. Auton ostaminen on myös iso investointi ja autojen vertailu on monelle asiaan vihkiytymättömälle hankalaa.

Varsinkin ensimmäistä kertaa autokaupoille lähtevää vaivaa usein epävarmuus. Auton hankinta tuntuisi vaativan ihan omanlaistaan asiantuntemusta. Halvat vaihtoautot ehkä kiehtovat, mutta miten luotettavia käytetyt sitten ovat? Vaihto uuteen olisi turvallisempi ratkaisu, mutta maksanko ehkä liikaa?

Auton valinta on monella pitkä prosessi, johon vaikuttavat niin hinta, ominaisuudet ja ulkonäkö kuin sen asiantuntevan työkaverin mielipidekin. Koeajo ei välttämättä kerro mitään ensimmäistä ajokkiaan hankkivalle. Autojen tekniset tiedot ovat yhtä lailla hyödyttömiä, jos et tiedä mitä ne kertovat.

Me Koeajot.com:issa olemme keränneet tähän pienen tiiviin tietopaketin asioista, joihin kannattaa ostajan tutustua. Koeajot.com tarjoaa palvelun, jossa autojen omistajat arvioivat omia kulkupelejään tai koeajamiaan ajoneuvoja. Tästä tietopaketista löydät toivottavasti kaiken muun päätöksentekoon tarvittavan materiaalin.

Linkkisivultamme löydät suosituimmat autoja myyvät nettisivut, oli myyjänä autoliike tai yksityinen. Käsittelemme ohjeissamme sekä uudet vaihdokit että yksityisten myymät käytetyt autot ja moottoripyörät. Kerromme myös mistä löydät edullisesti:

  • auton varaosat
  • autovakuutukset
  • muut aiheeseen liittyvät tuotteet ja palvelut

Olemme koonneet koeajot.com -sivustolle kattavan tietopaketin auton ostajalle ja myyjälle.

Sisällysluettelo

Satunnainen autoarvio

2
5
3
4
5
tästä

Lisää automallille kuva tai teknisiä tietoja.

Kirjautumalla sisään palveluun voit lisätä automalleille kuvia ja teknisiä tietoja. Ennen sisäänkirjautumista sinun tulee rekisteröityä palveluun joka on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Rekisteröidy tästä.

*     *