Copyright

Palvelun sisällöntuottajina toimivat sivuston käyttäjät, eikä koeajot.com ole vastuussa tietojen oikeellisuudesta. Sivuston kuvamateriaali lisenssivapaata.

Palvelun tietosuojan yleiset periaatteet

Palveluntarjoaja pyrkii parhaansa mukaan turvaamaan palvelun käyttäjien tietosuojan ja yksityisyyden suojan toteutumisen. Käyttäjien tietoja käsitellään Suomen lakia ja viranomaisten määräyksiä noudattaen.

Käyttäjistä tallennettavat tiedot

Palvelun käyttäjistä tallennetaan seuraavat tunnistetiedot jokaisen sivulatauksen yhteydessä:

  • Päivämäärä ja kellonaika
  • IP-osoite ja IP-osoitetta vastaava isäntänimi
  • Ladatun sivun osoite
  • Selainohjelman tunniste (User-Agent-otsake)
  • Edellisen sivun osoite (Referer-otsake)

Palvelun käyttäjien henkilötietoja ei käsitellä, mikäli erikseen ei toisin mainita. Henkilötietoja käsitellessä käyttäjää informoidaan asiasta etukäteen.

Palvelussa on käytössä Google Analytics -tilastosovellus, jonka avulla kerätään palvelun käyttöön liittyviä yleisluontoisia tilastoja. Sovellukseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.google.fi/analytics/. Käyttäjä voi halutessaan estää sovelluksen toiminnan kytkemällä JavaScript-tuen pois päältä selainohjelmastaan.

Lisää automallille kuva tai teknisiä tietoja.

Kirjautumalla sisään palveluun voit lisätä automalleille kuvia ja teknisiä tietoja. Ennen sisäänkirjautumista sinun tulee rekisteröityä palveluun joka on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Rekisteröidy tästä.

*     *